4gamers.be

Titanfall 3 niet (meer) in ontwikkeling

Door Jay, 05-02-2019 13:11

Nu Respawn Entertainment met Apex Legends een nieuwe game gelanceerd heeft, vragen fans van Titanfall zich af hoe het zit met een compleet nieuwe Titanfall game. Bij Respawn laten ze echter duidelijk weten dat er niet aan Titanfall 3 gewerkt wordt en dat Apex Legends nu alle aandacht krijgt.

Dat Titanfall 3 niet in ontwikkeling is, betekent natuurlijk niet dat dat er niet meer van kan komen, of dat er nooit aan gewerkt is geweest. Bij Kotaku hebben ze van hun bronnen immers vernomen dat Titanfall 3 ooit wel degelijk in ontwikkeling was, maar dat dat project gaandeweg is veranderd in Apex Legends. Hoe dan ook: voorlopig geen Titanfall 3 dus.

Titanfall 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.