4gamers.be

Android en iOS ontvangen Pokémon Rumble Rush

Door Jay, 15-05-2019 13:49

Er is een nieuwe mobile Pokémon game onthuld, al gaat het om nog een andere game dan de nieuwe mobile Pokémon game waarvan onlangs nog sprake was. Nu gaat het om Pokémon Rumble Rush, dat in 2017 nog bekend stond als Pokéland. De game zat toen in een testfase, maar verdween vervolgens van de radar, tot nu dus.

Pokémon Rumble Rush zal vermoedelijk vrij snel beschikbaar zijn voor iOS en Android. In Japan spreekt men over een "soon" release, maar in Australië zou de game al beschikbaar zijn voor Android. Vermoedelijk volgt de rest van de wereld snel.

In Pokémon Rumble Rush gaan spelers aan de slag met speelgoed Pokémon, die het op verschillende eilandjes onder elkaar uitvechten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.