4gamers.be

Yakuza 6 acteur geschorst omwille van link met georganiseerde misdaad

Door Jay, 28-06-2019 14:12

Hiroyuki Miyasako, een Japanse comedian die in Yakuza 6 de rol van Tsuyoshi Nagumo speelt, is door zijn talentenbureau geschorst omwille van een vermeende link met georganiseerde misdaad. Hij en 10 andere acteurs zijn door Yoshimoto Kogyo Co. losgelaten omdat ze 5 jaar geleden aanwezig waren op een feestje dat georganiseerd werd door iemand die gelinkt is aan een criminele organisatie die geld witwast.

De 11 waren er aanwezig om gasten te entartainen en wisten naar verluidt niets af van de criminele activiteiten. Desondanks hebben ze wel geld aangenomen van de organisatie en daarom alleen al wil Yoshimoto Kogyo Co. hen liever niet meer vertegenwoordigen.

Het valt nu af te wachten of ook Sega de kwestie ernstig genoeg vindt om actie te ondernemen. Eerder werd ook al een andere acteur uit Judgment gehaald en vervangen omwille van drugsgebruik.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.