4gamers.be

Blizzard schorst dan toch team dat protesteerde tijdens Hearthstone livestream

Door Jay, 17-10-2019 13:42

Blizzard heeft alsnog actie ondernomen tegen het American University team dat in de nasleep van het Hongkong-incident ook zelf tijdens een officiële Hearthstone livestream had geprotesteerd tegen de aanpak van Blizzard en pro Hongkong. Aanvankelijk was geen actie ondernomen en die dubbele aanpak vond het team niet kunnen, dus het stapte zelf op uit het toernooi.

Nu heeft Blizzard het team in kwestie alsnog een schorsing van 6 maanden gegeven, gelijk aan de straf die ook een andere speler en enkele casters kregen omdat ze zich niet aan de regels hadden gehouden. In een reactie laat het team weten blij te zijn met de schorsing, omdat nu tenminste alle spelers gelijk behandeld worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.