4gamers.be

Rockstar werkt mogelijk aan game met middeleeuwse setting

Door Jay, 30-11-2019 00:01, bron: https://www.resetera.com/threads/rockstar-might-be-working-on-a-new-ip-set-in-the-medieval-time-period.155245/

Update: waarschijnlijk toch geen Project Medieval van Rockstar.


Met GTA en Red Dead Redemption heeft Rockstar goud in handen, maar het is niet zo absurd te denken dat het bedrijf aan nog andere zaken werkt ook. Misschien eens een nieuwe Bully game, ooit? Voorts zou het kunnen dat Rockstar werkt aan een game in een middeleeuwse setting.

Hoewel je de nodige portie zout er alvast bij mag nemen, zijn er wel enkele aanwijzingen die puzzelstukjes in elkaar doen vallen, al is dat misschien ook alleen maar zo omdat je wil dat ze in elkaar passen. Om te beginnen werd recent een LinkedIn-profiel gespot van een character artist genaamd Pawas Saxena. Die meldde op zijn profiel dat hij voor Rockstar werkt aan "modular environment pieces with organic finish carefully following medieval architectural style". Het profiel werd intussen aangepast en de info in kwestie werd verwijderd.

Kan natuurlijk middeleeuwse DLC zijn voor GTA Online of Red Dead Redemption 2, maar het kan ook verwijzen naar Project Medieval. Dat is de codenaam van een nieuwe Rockstar game waar enkele jaren geleden al geruchten over opdoken. Het project zou echter geannuleerd zijn geweest en werd officieel nooit bevestigd, en dus verdween het van de radar.

Wat ook interessant is, is een verwijzing naar de middeleeuwen die in Red Dead Redemption 2 zit. Daar krijgt een van de personages op een bepaald moment de vraag of hij nog steeds fan is van boeken over het Wilde Westen, waarop hij zegt dat hij tegenwoordig meer ge├»nteresseerd is in het middeleeuwse leven. Zoals bekend teasen ontwikkelaars in hun games graag alvast een volgende game en dus zien velen hier een teaser in voor de nieuwe game van Rockstar met middeleeuwse setting.

De toekomst zal moeten uitwijzen wat hier precies van aan is, maar stiekem kunnen we alvast beginnen dromen van een middeleeuwse open wereld van de hand van Rockstar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.