4gamers.be

PS5 krijgt wél al exclusives van in het begin

Door Jay, 13-01-2020 11:17, bron: https://www.vg247.com/2020/01/13/ps5-exclusive-games-coming-at-launch/

Waar de Xbox Series X in het eerste jaar nog geen next-gen exclusives krijgt, krijgt de PS5 die al wel meteen. Dat is wat Jason Schreier van Kotaku, die doorgaans nét iets meer weet, zegt en op zich is er niet meteen een reden om daar aan te twijfelen.

Met dit nieuws wordt opnieuw de uiteenlopende strategie van Microsoft en Sony duidelijk. Waar Microsoft sterk inzet op content en die op zoveel mogelijk manieren wil beschikbaar stellen in het eigen, uitgebreide ecosysteem, legt Sony eerder de nadruk op het beperken van content tot de PS5, ongetwijfeld met het argument dat op die manier ten volle gebruik gemaakt kan worden van wat de next-gen PlayStation te bieden heeft. Door meteen exclusives te lanceren, worden mogelijk ook al meteen meer mensen overhaald om de nieuwe console in huis te halen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.