4gamers.be

Gears of War-baas verhuist naar Blizzard en wordt Diablo-baas

Door Jay, 06-02-2020 11:37

Rod Fergusson, die 15 jaar lang de ontwikkeling van de Gears of War franchise leidde, verlaat Microsoft/The Coalition en trekt naar Blizzard voor een nieuw avontuur. Daar zal hij namelijk de leiding nemen over de Diablo franchise.

Concreet gaat Fergusson vanaf maart aan de slag bij Blizzard, waar hij hopelijk mee voor een omwenteling kan zorgen want het bedrijf heeft het al een tijdje moeilijk omwille van onpopulaire beslissingen. Zo is Blizzard nog steeds aan het herstellen van de rampzalige aankondiging van Diablo Immortal in 2018, ook al is intussen ook Diablo IV aangekondigd. De recente problemen rond Warcraft III: Reforged helpen ook niet echt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.