4gamers.be

4Gamers Game of the Year 2016

Door Jay, 09-01-2017 11:38

De dagen van 2016 zijn bijna geteld, 2017 komt om de hoek piepen, hoog tijd dus voor onze Game of the Year-verkiezing. Net als de vorige jaren zijn het jullie, de bezoekers, die jullie stem mogen laten horen, want alleen zo kunnen we spreken van een echte 4Gamers Game of the Year 2016.

Hoe gaat het in zijn werk?

Dit jaar pakken we het hetzelfde aan als vorig jaar: per platform een verkiezing voor beste exclusive en beste overall game. Dit is volgens ons nog niet de meest ideale formule en we hopen hier tegen volgend jaar nog wat aan te kunnen sleutelen, maar voorlopig moeten we het hiermee doen.

Voorts blijft het zo dat we jullie opties niet beperken door een afgebakende selectie te maken waarop jullie dan kunnen stemmen. We voorzien in elke categorie immers ook de optie om zelf nog een game aan te duiden die niet in de lijst opgenomen is, zodat je sowieso op de game van jouw voorkeur kan stemmen.

Wanneer de eerste stemronde erop zit en per platform een winnaar is gekozen, worden alle winnaars samengezet om vervolgens de overall Game of the Year 2016 te verkiezen.

Opmerkingen

► Exclusives worden binnen een consolefamilie bekeken. Verschijnt een game bijvoorbeeld enkel voor Xbox 360 en Xbox One, dan wordt die game gezien als een exclusive voor zowel Xbox 360 als Xbox One.

► We hebben de opties waarop je kan stemmen in de verschillende categorieën bewust redelijk breed gehouden, zodat de kans groter is dat de game waarop jij wil stemmen er alvast bij zit. Vind je jouw game niet terug in een lijstje, dan kan je natuurlijk voor de laatste optie in de poll (zie hierboven) kiezen om zo alsnog op de game van jouw voorkeur te stemmen.

► Verkiezingen voor PS3-, Xbox 360-, Wii- en PS Vita-games zijn achterwege gelaten omwille van het beperkte en minder actuele aanbod. Voor 3DS en Wii U wordt enkel naar exclusives gekeken.

►  De huidige structuur van onze Game of the Year verkiezing is nog niet 100% zoals we het zelf zouden willen. We hopen tegen volgend jaar enkele kleine maar significante updates te kunnen doorvoeren die het geheel van de verkiezing ten goede zouden moeten komen.

Stemmen & winnaars

Stemmen kan door hieronder op de verschillende categorieën te klikken en naar de desbetreffende poll te gaan.


   

Winnaar
Battlefield 1


Runner-ups
Overwatch
World of Warcraft: Legion

Winnaar
Planet Coaster


Runner-ups
World of Warcraft: Legion
Civilization VI

Winnaar
Uncharted 4: A Thief's End


Runner-ups
Final Fantasy XV
Battlefield 1

Winnaar
Uncharted 4: A Thief's End


Runner-ups
The Last Guardian
Ratchet & Clank

   

Winnaar
Battlefield 1


Runner-ups
Forza Horizon 3
Gears of War 4/Final Fantasy XV

Winnaar
Forza Horizon 3


Runner-ups
Gears of War 4
ReCore

Winnaar
Pokkén Tournament


Runner-ups
Star Fox Zero
Paper Mario: Color Splash

Winnaar
Pokémon Sun & Moon


Runner-ups
Fire Emblem Fates
Monster Hunter Generations


Winnaar
Battlefield 1

Runner-ups
Uncharted 4: A Thief's End
Pokémon Sun & Moon

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.