4gamers.be

Apple demonstreert nieuwe AR-game The Machines

Door Jay, 13-09-2017 13:05

Apple heeft gisteren zijn nieuwste producten voorgesteld en daarbij kwamen ook games aan bod, waaronder een AR-game genaamd The Machines. De game wordt ontwikkeld door Directive Games, een nieuw studio uit Shanghai, en maakt gebruik van de Unreal Engine 4 en de ARKit technologie van Apple. Deze technologie werd eerder dit jaar ook al gedemonstreerd via een AR-demo van Peter Jackson.

The Machines is een multiplayer game waarbij je het slagveld op het scherm van je smartphone ziet door die op een oppervlakte, bijvoorbeeld van een tafel, gericht te houden. Door te bewegen en je te positioneren kan je de camera bewegen en zelf "in" de game duiken. Indrukwekkend is dat ook de audio afhankelijk is van je positie. De game biedt zowel lokale als online multiplayer en heeft verder ook enkele indrukwekkende cijfers achter zich. Zo worden 1,2 miljoen polygonen in real-time weergegeven en bevat de game zelfs 4K-textures.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair