4gamers.be

Eerste beelden open-world MMO van Amazon gelekt?

Door Jay, 08-01-2018 09:46, bron: https://www.reddit.com/r/New_World_MMO/comments/7oitgr/tenebras_lux/

In september 2016 kondigde Amazon zijn eerste drie games aan. Een daarvan was New World, een open-world MMO waarin je het Noord-Amerika van de 17de eeuw koloniseert. Het unieke hier is evenwel dat alle bovennatuurlijke volksgeloven die men destijds had ook echt blijken te zijn.

Aangezien New World in een nog erg vroege ontwikkelingsfase zat, kon nog geen releasedatum worden meegegeven. Verder bleef het sindsdien ook erg stil rond de game. Nu evenwel is wat beeldmateriaal opgedoken dat afkomstig zou zijn van de game, zij het dan mogelijk een vroege versie ervan gezien de kwaiiteit wat te wensen overlaat. Het probleem is ook dat de bron vooralsnog niet te verifiëren is en dus zijn de nodige korreltjes zout geen overbodige luxe bij dit nieuws. Ook is het handig om te weten dat deze beelden, als ze echt zijn, niet per se representatief zijn voor de finale game.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.