4gamers.be

Metro Exodus toont zijn real-time raytracing

Door Jay, 23-03-2018 12:29

Deze week werd real-time raytracing voor games aangekondigd, aangevuld met een indrukwekkende Star Wars demo ter demonstratie van de technologie. Ook werd aangekondigd dat real-time raytracing dit jaar al in games zou verschijnen, te beginnen met Metro Exodus. Daar is nu ook een tech demo van verschijnen, gebruik makend van een locatie die ook echt in de game zal zitten.

Zoals verwacht is de feitelijke implementatie van real-time raytracing in games wel subtieler dan in de tech demo's die bedoeld zijn om onze mond te laten openvallen van verbazing. Wie in deze demonstratie van Metro Exodus niet op de details let, zou er immers zo over kunnen kijken. Concreet is de real-time raytracing het beste te zien bij het water, de koelkast en het (gebroken) glas, waar accurate reflecties te zien zijn. Ook het hout heeft een subtiele reflectie. Bij het water lijkt er wel nog enige inconsistentie te zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.