4gamers.be

Rage 2 trailer komt vandaag, maar is al gelekt

Door Jay, 14-05-2018 11:11

Update: ondertussen officieel aangekondigd.


Vorige week zijn schijnbaar heel wat E3-games gelekt, waaronder Rage 2, dat sindsdien ook actief door Bethesda geteased wordt. De teasers zijn sindsdien blijven komen, telkens met een verwijzing naar 14 mei, vandaag dus. Een van de teasers maakte ook duidelijk dat we vandaag een reveal trailer voorgeschoteld zouden krijgen. Zoals het tegenwoordig wel vaker gaat echter is de trailer in kwestie al (deels) gelekt.

De trailer in kwestie dook hier en daar al op in de vorm van een advertentie voor YouTube-video's en hoewel Bethesda hard werkt om re-uploads offline te halen, is het kwaad al geschied. Hieronder dus de reveal trailer van Rage 2, zij het in niet al te beste kwaliteit. Bovendien zou het kunnen dat de feitelijke trailer langer is en dus meer toont. Of we dan ook al gameplay te zien zullen krijgen, valt nog af te wachten. Later vandaag zou de trailer alleszins nog officieel verschijnen, dus daar houden we jullie zeker van op de hoogte.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.