4gamers.be

Master Chief keert terug in Halo Infinite

Door Jay, 10-06-2018 23:56

Een gerucht had het onlangs al over Halo Infinity dat mogelijk aangekondigd zou worden tijdens de E3-persconferentie van Microsoft, maar het is Halo Infinite geworden. Dat is het nieuwste deel in de iconische reeks en betekent een terugkeer van Master Chief. De game wordt ontwikkeld door 343 Industries, dat gebruik maakt van de nieuwe Slipspace Engine, die we in de aankondigingstrailer hieronder al aan het werk zien.

Halo Infinite komt exclusief naar Xbox One en Windows 10, maar een releasedatum is nog niet bekend. Ook concretere details omtrent de aard van de game ontbreken nog.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.