4gamers.be

Meltan evolueert in Melmetal en dat is uniek

Door Jay, 24-10-2018 16:43

Onlangs werd Meltan ontdekt als nieuwe mythische Pokémon en iets later kwamen nieuwe ontdekkingen naar buiten die deden vermoeden dat Meltan nog een andere vorm zou kunnen aannemen. Dat is nu bevestigd, want Professor Willow en Professor Oak hebben ontdekt dat Meltan door samen te smelten kan evolueren in Melmetal. Dat is redelijk uniek. Niet alleen is zo weer een nieuwe Pokémon ontdekt, ook is het de eerste mythische Pokémon waarvan geweten is dat hij kan evolueren.

Melmetal: Na 3000 jaar herboren

In een ver verleden werd Melmetal aanbeden als een Pokémon die in staat was om metaal te produceren. Doordat hij evolueerde uit Meltan is zijn lichaam gestaald en nu enorm sterk. Melmetal  bestaat uit vloeibaar metaal, en zijn flexibele armen kunnen naar voren uithalen om een vernietigende dreun uit te delen. Hij kan ook een krachtige, unieke aanval van het type Steel uitvoeren die bekend staat als de Double Iron Bash. Met behulp van een zeskantige moer in zijn borst die hij als as gebruikt om zijn armen te laten ronddraaien, kan Melmetal een dubbele slag uitdelen aan zijn tegenstander. Door het gewicht van de zware zeskantige moeren op zijn armen gecombineerd met ronddraaiende bewegingen wordt de aanval Double Iron Bash enorm krachtig.

Meltan evolueren tot Melmetal

De evolutie van de Mythische Pokémon Meltan tot Melmetal kan alleen in Pokémon GO plaatsvinden, en hiervoor zijn 400 Meltan Candies nodig. Net als de Candies die voor andere Pokémon verzameld kunnen worden, kunnen spelers Meltan Candies verkrijgen door Meltan te vangen (na opening van een Mystery Box) en de Candies op te sturen aan Professor Willow of door rond te lopen met Meltan die zij als Buddy Pokémon hebben gekozen. Fans kunnen ook Meltan Candies verkrijgen door die Pokémon te versturen van Pokémon GO naar Pokémon Let’s Go, Pikachu! of Pokémon Let’s Go, Eevee! Fans kunnen veel plezier beleven bij het onderzoeken van de regio Kanto met Melmetal nadat ze hem overgebracht hebben van Pokémon GO naar deze nieuwe Pokémon games.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.