4gamers.be

Warner Bros. Montreal hint naar nieuwe Batman game

Door Jay, 23-09-2019 10:09

Warner Bros. Montreal, dat ons eerder al Batman: Arkham Origins bracht, heeft Batman Day gevierd met wat mogelijk een teaser is voor hun nieuwe Batman game. Via sociale media verspreidde de studio een filmpje, waarbij op een bepaald moment enkele logo's in beeld flitsen. Wat die precies te betekenen hebben, is onduidelijk, maar sommigen zien er alvast een verwijzing in naar de Court of Owls, een organisatie die eerder ook al opdook als het gaat om een nieuwe Batman game. Dat we verschillende emblemen te zien krijgen, zou er ook op kunnen wijzen dat de nieuwe game misschien wel eens zou kunnen focussen op multiplayer met verschillende factions, maar dat is voorlopig slechts speculatie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.