4gamers.be

Later deze maand bèta's voor Disintegration

Door Jay, 16-01-2020 10:47

Later deze maand worden twee gesloten technische multiplayer bèta's georganiseerd voor Disintegration en dat op zowel pc, PS4 als Xbox One. De eerste bèta gaat door op 28 januari, gevolgd door de tweede op 29 januari, telkens van 17:00 tot 08:59 onze tijd. Een open bèta volgt daarna al op 31 januari en loopt door tot 1 februari. Je inschrijven voor de gesloten bèta's kan via de officiële website.

In Disintegration, een game van Halo co-creator Marcus Letho, gaan spelers aan de slag als onder meer Roamer, een Gravcycle piloot die op het slagveld tactische instructies geeft om gevechten te winnen, terwijl hij zelf natuurlijk ook deelneemt. In de multiplayer van de game nemen twee teams van 5 spelers het tegen elkaar op, al zullen ze regelmatig ook af te rekenen krijgen met vijandigheden uit de omgeving. Voor meer info kan je terecht bij onze hands-on preview.

Disintegration screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.