4gamers.be

Verrassing: nieuw personage Apex Legends is al dood

Door Jay, 28-01-2020 10:44

Recent werd Season 4 voor Apex Legends onthuld. Daarbij kwam ook een nieuw personage, Forge, in beeld. Fans waren daar niet meteen gelukkig mee, want niet alleen sprak Forge hen niet echt aan, ook was het niet Revenant, een personage dat al enkele keren subtiel geteased werd en waar ook al het een en het ander rond gelekt is. Verwacht werd immers dat Revenant het nieuwe personage van Season 4 zou worden en daar keken heel wat fans dan ook naar uit.

Maar goed, geen Revenant dus en in de plaats kwam er Forge, of toch niet? In een nieuwe video zien we immers hoe Forge tijdens een interview vermoord door, jawel, Revenant. Overal waar Respawn Entertainment de komst van Forge aankondigde, staat nu een RIP-boodschap, wat dus doet vermoeden dat Forge niet meer zal opdagen in Apex Legends. Of Revenant dan toch in zijn plaats komt, valt nog af te wachten.

Slimme marketing dus van Respawn, dat op deze manier fans ook nog eens een verrassing voorschotelt. Op deze manier tracht Respawn ook het lekken van informatie aan te klagen, want daardoor worden verrassingen als deze moeilijker en moeilijker.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.