4gamers.be

Ook Battlefield V zou battle royale mode krijgen

Door Jay, 19-04-2018 09:47, bron: https://venturebeat.com/2018/04/18/dice-battlefield-v-battle-royale/

Niet alleen Call of Duty: Black Ops 4 maar ook Battlefield V, dat officieel nog niet aangekondigd is maar dat wel al gelekt is, zou een battle royale mode bevatten. Bij VentureBeat hebben ze van een betrouwbare bron vernomen dat DICE bezig is met het testen van zo'n mode, die qua gameplay gelijkaardig zou zijn aan wat populaire battle royale games als PUBG en Fortnite brengen. Gezien de grote mappen en spelersaantallen die Battlefield games traditioneel al hebben, lijkt dit alleszins niet zo'n grote stap.

Verder heeft VentureBeat vernomen dat ze bij DICE heel blij zijn met het nieuws dat Call of Duty: Black Ops 4 mogelijk geen singleplayer campaign bevat. De nieuwe Battlefield game, die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog zou afspelen, zou namelijk wel een singleplayer campaign hebben en daarmee denken ze bij DICE een streepje voor te hebben op de nieuwe Call of Duty.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.