4gamers.be

Nieuwe Battlefield wordt later deze maand onthuld

Door Jay, 11-05-2018 11:53

De nieuwe Battlefield game, die we voorlopig kennen als Battlefield V, wordt later deze maand, op 23 mei, onthuld, of dat is toch een sterk vermoeden dat momenteel leeft. Spelers hebben in Battlefield 1 namelijk een easter egg opgelost die naar een ruimte leidde die voorheen op slot was. Daar vonden ze druppende waterpijpen en dat gedrup bleek morscode te zijn die naar ea.com/neverbethesame leidt.

Daar is weinig te zien, buiten de boodschap May 23, 2018 en #battlefield. Heel waarschijnlijk wordt de nieuwe Battlefield, die eerder al gelekt was, officieel aangekondigd. Dat er gesproken wordt over "never be the same" doet voorts vermoeden dat er toch wel grote nieuwigheden van de partij zullen zijn.

Op basis van de info waarover we nu beschikken ziet het er naar uit dat Battlefield V zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog en dat er naast een singleplayer ook een battle royale mode aanwezig zal zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.