4gamers.be

Soulja Boy wil Fortnite op zijn nieuwe console, Epic zegt nee

Door Jay, 23-01-2019 09:55, bron: https://www.resetera.com/threads/soulja-boy-says-his-next-console-will-feature-fortnite-epic-games-says-no.95097/

De soap rond de Amerikaanse rapper, producer en ondernemer Soulja Boy blijft duren. Zijn online shop, waar hij goedkope consoles uit China voor een meervoud van de prijs verkocht, inclusief valse voorstellingen omtrent de specs en de mogelijkheden van de producten, is inmiddels offline, maar blijkbaar zijn de ambities om consoles te verkopen er nog steeds. Meer zelfs: er zou al aan een nieuwe console gewerkt worden. Traditionele bedrijven doen er doorgaans jaren over om een nieuwe console op de markt te brengen, maar Soulja Boy lijkt elke week een nieuwe te lanceren.

Hoe dan ook: toen Soulja Boy de vraag kreeg of Fortnite speelbaar zou zijn, zei hij dat dat wel de bedoeling is en dat men er mee bezig is voor zijn volgende console. Bij Epic Games zelf zien ze dat echter niet snel gebeuren. Daar klinkt het dat Fortnite omwille van anti-cheat maatregelen niet speelbaar is op rooted of jailbroken toestellen, waarmee meteen ook nog eens de dubieuze praktijken van Soulja Boy benoemd worden.

Soulja Boy was een tijdje geleden begonnen met de verkoop van dubieuze consoles, maar daar is hij mee gestopt nadat Nintendo met een rechtszaak had gedreigd. Al snel echter kwam hij met een PS Vita knock-off op de proppen, die inmiddels dus ook al niet meer te koop is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.