4gamers.be

Makers Night in the Woods annuleren nieuwe game

Door Jay, 29-08-2019 16:18, bron: https://twitter.com/nightinthewoods/status/1166778462264274944?s=21

Update: Alec Holowka is overleden.


Nadat Alec Holowka, een van de makers van Night in the Woods, van aanranding beschuldigd werd en de rest van het team de situatie heeft kunnen evalueren, is beslist om een nieuw project waar aan gewerkt werd te annuleren. Ook wordt de voorbereiding van een beperkte fysieke release van Night in the Woods voorlopig op pauze gezet. Voor de iOS-versie die in ontwikkeling is, verandert er niets aangezien het een externe studio is die zich daarmee bezighoudt.

Holowka behoort ook niet langer tot het actieve team van Night in the Woods. Scott Benson en Bethany Hockenberry, de twee andere mensen in het team, hebben besloten op zichzelf verder te gaan en Holowka achter zich te laten. De twee zullen zich verder ontfermen over Night in the Woods, al geeft men toe dat men voorlopig zelf nog niet goed weet hoe dit allemaal verder zal uitdraaien.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.