4gamers.be

Eerste echte foto van PlayStation 5 dev kit

Door Jay, 21-10-2019 13:52, bron: https://www.resetera.com/threads/first-ps5-devkit-photo-valid-verification-or-very-vexing-vents.147976/

We weten dat reeds PS5 dev kits in omloop zijn en dankzij een patent van Sony, waarvan de echtheid ook bevestigd werd, weten we ook hoe die er ongeveer uitzien. Tot nu toe echter moesten we het stellen met tekeningetjes en mock-ups. Inmiddels echter is een eerste echte foto van een echte PlayStation 5 dev kit verschenen. Zo krijgen we weer een iets beter beeld van hoe die dev kit er precies uitziet, al maakt dat ook niet heel veel uit aangezien het finale design van een console doorgaans niet echt lijkt op het design van de dev kit.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.