4gamers.be

New World MMORPG van Amazon komt nog eens piepen

Door Jay, 23-08-2018 09:39

In september 2016 kondigde Amazon zijn eerste drie games aan. Een daarvan was New World, een open-world MMORPG. Sindsdien is het echter stil gebleven rond de game, tot begin dit jaar wat beelden gelekt werden. Nu komt vanuit officiële hoek nog eens een teken van leven, met het vrijgeven van enkele screenshots.

New World speelt zich af in een alternatieve versie van de 17de eeuw. Kolonisten die de Atlantische Oceaan oversteken, ontdekken in plaats van het Amerika dat wij kennen een ander continent. Dat doet weliswaar sterk denken aan Amerika, maar de bovennatuurlijke volksgeloven die men er destijds had, blijken ook echt te zijn. Verwacht je dus maar aan de nodige magie en heel wat mysteries.

New World tracht zich op een aantal vlakken te onderscheiden van andere MMO's. Zo zijn er om te beginnen geen classes. Er worden heel wat skills en specialisaties voorzien, waarmee je als speler in principe kan doen wat je wil om zo echt een uniek personage te creëren. Verder is de combat action-based, wat inhoudt dat de combat niet afhankelijk is van tab targeting, ook al is dat wel een optie.

Wanneer we New World mogen verwachten is niet bekend, maar het vrijgeven van deze screenshots en het opduiken van previews hier en daar doet wel vermoeden dat er schot in de zaak komt. Via de officiële website kan je je voorts opgeven voor alpha tests.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.