4gamers.be

[Games van 2017] Red Dead Redemption 2

Door Jay, 05-01-2017 15:38

Weet je in 2017 niet wat je moet kopen of weet je door de vele games niet meer welke je nu wel en niet interessant vond? Wij schotelen je een lijstje aan mogelijke toptitels voor, zodat je het kaf zelf van het koren kan scheiden. Een korte samenvatting, het belangrijkste nieuws en je bent zo weer mee om 2017 gaming-gewijs door te komen.

 Over Red Dead Redemption 2 

Over Red Dead Redemption 2 is nog amper iets geweten, maar dat zijn we wel gewoon van Rockstar, dat er een kunst van heeft gemaakt om info over games stukje bij beetje vrij te geven, om zo het publiek helemaal gek te maken, in aanloop naar de release.

Wat we wel al weten is dat we natuurlijk opnieuw naar het Wilde Westen trekken, om daar als volleerde cowboy aan de slag te gaan. We gokken dat de fans niet meer vragen van Red Dead Redemption 2. Het feit dat teasers tot nu toe 7 personages laten zien, doet vermoeden dat er mogelijk ook ingezet zal worden op een uitgebreide co-op of multiplayer, wat niet zo gek is als je naar het succes van GTA Online kijkt.

 Red Dead Redemption 2 in het nieuws 

17 oktober 2016
Rockstar teaset nieuwe Red Dead game

17 oktober 2016
Rockstar dropt nog een teaser voor nieuwe Red Dead game

18 oktober 2016
Red Dead Redemption 2 bevestigd, donderdag trailer

20 oktober 2016
Red Dead Redemption 2 dropt eerste trailer

 

 Volg Red Dead Redemption 2 

Klik hieronder op de knop "volg dit spel" en je krijgt in je game heartbeat een melding telkens er een bericht over Red Dead Redemption 2 verschijnt. Zo mis je niets! 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.