4gamers.be

Nathan Fillion schittert als Nathan Drake in Uncharted kortfilm

Door Jay, 17-07-2018 10:58

Toen acteur Nathan Fillion enkele dagen geleden Uncharted-gerelateerde teasers online begon te gooien, zag het ernaar uit dat hij effectief in de huid zou kruipen van Nathan Drake. Dat blijkt ook het geval te zijn, zij het vooralsnog niet voor de officiële Uncharted-film die er zit aan te komen. Wel schittert hij in een onafhankelijke kortfilm.

De fanfilm werd geregisseerd door Allan Ungar, die samen met Jesse Wheeler ook het schrijfwerk op zich nam. In de hoofdrollen vinden we naast Fillion als Nathan Drake ook Stephen Lang als Sully, Mircea Monroe als Elena, Geno Segers als Diego en Ernie Reyers als El Tigre.

De reacties op de kortfilm zijn alvast lovend en tonen dat Nathan Fillion inderdaad een goede Nathan Drake zou zijn, iets waar fans al lang over fantaseren. Met de officiële film lijkt hij voorlopig echter niets te maken te hebben. Dat wordt immers een prequel op de games met, Tom Holland als jonge Nathan Drake. Natuurlijk zou het kunnen dat Fillion eventjes in beeld wordt gebracht als oudere Nathan Drake, terwijl het grootste deel van de film dan een flashback kan zijn of iets in die aard. Of de huidige plannen van de film zoiets ook toelaten, is echter niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.