4gamers.be

Opnieuw foto opgedoken van PS5 dev kit

Door Jay, 02-12-2019 12:59

Er is opnieuw een foto opgedoken waarop de PS5 dev kit te zien is. Er zijn zelfs twee exemplaren te zien en ook prototypes van de DualShock 5 controller lijken van de partij te zijn. De kans dat het om een authentieke foto gaat, is reëel, onder meer omdat op de achtergrond ook PS4 (Pro) dev kits te zien zijn.

In oktober al dook voor het eerst een echte foto van de PS5 dev kit op. Daarvoor moesten we het stellen met een patent van Sony. We krijgen nu dus weer een iets beter beeld van hoe de dev kit er precies uitziet, al maakt dat ook niet heel veel uit aangezien het finale design van een console doorgaans niet echt lijkt op het design van de dev kit. Duidelijk is alleszins dat ontwikkelaars volop aan de slag zijn met PS5 dev kits, wat ook wel mag aangezien de PS5 eind 2020 zou verschijnen, net als de nieuwe Xbox overigens.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.